Párolt lazacfilé, pirított cukkínivel

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 118 kalória
Megosztás

A cukkíniket daraboljuk fel és forró serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg őket.
A lazacokról szedjük le a bőrt és forró serpenyőben pirítsuk körbe. Dobjunk mellé kakukkfüvet, 1-2 citromszeletet és öntsük fel zöldség alaplével vagy vízzel. Pár perc múlva el is készül a lazacunk!
Szedjük ki a levéből és a citromos alaplevet sózzuk meg és hideg vajjal sűrítsük be. Tálalásnál locsoljuk meg kevés olívaolajjal.


Hozzávalók
  • db lazacfilé
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • db cukkini
  • db citrom
  • ek vaj
  • ág kakukkfű
  • dl víz
Vegye meg a hozzávalókat