Parmezános-csirkés tészta

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 817 kalória
Megosztás

A tésztát forró, sós vízben főzzük ki.
A hagymát felaprítjuk és olívaolajon megpirítjuk.
Adjuk hozzá a csíkokra vágott csirkemellet, fűszerezzük és pirítsuk meg.
Adjuk hozzá a csíkokra vágott bacont és cukkinit.
Jó alaposan pirítsuk össze és addig kell pirítanunk, míg a cukkini kicsit összeesik.
Ezután megszórjuk liszttel és felengedjük tejszínnel. Ha sűrű lenne, kevés vizet is adhatunk hozzá.
Aprítsunk zöldfűszereket és adjuk hozzá a raguhoz.
Forraljuk ki a ragut és reszeljünk parmezánt, melynek felét a raguba tesszük.
Ha felolvadt a sajt, rakjuk hozzá a tésztát és forgassuk össze.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat