Parajjal töltött halfilé sajtmártással

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 804 kalória
Megosztás

A halfiléket sózzuk, borsozzuk, és egy picit megütögetjük.
A parajt közben vajon megpároljuk, a fokhagymával, sóval, borssal, és megszórjuk egy kevés liszttel, hogy masszív masszát kapjunk.
Hagyjuk kihűlni a tölteléket, majd rakjuk a halfilékre, és tekerjük fel szorosan.
Háztartási fóliába csavarjuk, és utána szorosan alufóliába is csavarjuk bele.
Gyöngyöző vízben, 20 percig pároljuk, majd vegyük ki, hagyjuk hűlni, és szeleteljük fel.
Ameddig a haltekercs párolódik, készítsünk egy világos, vajas rántást, amit forró tejjel felengedünk és fűszerezünk.
Adjuk hozzá a reszelt sajtot, és várjuk meg, hogy felolvadjon, közben gyakran keverjük, hogy oda ne égjen.
Köretnek, mazsolást rizst javaslok.
A felszeletelt haltekercs mellé pedig, öntsünk a sajtmártásból.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat