Paradicsomos káposzta hús nélkül

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 167 kalória
  • Csak Simán Kata
Megosztás

A káposztát ízlés szerint vékony csíkokra vágjuk, majd felöntjük annyi vízzel egy fazékban, ami ellepi.
Hozzáadok egy fej hagymát egészben, megpucolva, és az egész borsot, majd kicsit megsózom.
Addig főzöm, míg elkezd megpuhulni a káposzta.
Kevés lisztet, kevés étolajon világosra pirítok, majd leveszem a tűzről, és hozzáöntök egy keveset a paradicsomléből.
Csomómentesre keverem, majd hozzáadom a káposztához.
Felöntöm a maradék paradicsomlével, ízlés szerint sózom és cukrozom még, majd kb. 20 percig főzöm, és tálalom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat