Paradicsomos káposzta 1

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 211 kalória
Megosztás

A káposztát ujjnyi vastag szeletekre vágva, apróra vágott hagymával, forró, sós vízben feltéve, puhára főzzük.
Sötét zsemleszínű rántást készítünk, majd a paradicsommal felengedjük.
A mártást a káposztára öntjük, ezzel is még 10 percig főzzük, és a cukorral ízesítjük.
Bármilyen feltéttel tálalhatjuk.


Hozzávalók
  • 100 dkg káposzta
  • kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • dkg liszt
  • dl paradicsompüré
  • fej hagyma  
  • dkg cukor
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat