Paradicsomos gombasaláta

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 341 kalória
Megosztás

A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és az olajban, kicsit megpirítjuk.
Hozzáadjuk a megtisztított, megmosott, nagyobb darabokra vágott gombát, a paradicsompürét és a fűszereket.
Együtt puhára pároljuk.
Hagyjuk, hogy a levét elfője, majd levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni.
Jégbe hűtve tálaljuk.


Hozzávalók
  • 80 dkg gomba
  • ek hagyma
  • kanál paradicsompüré
  • db babérlevél
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • kanál ketchup  
  • kanál citromlé
  • kanál porcukor
Vegye meg a hozzávalókat