Paradicsom tonhallal töltve

  • 2 személyre
  • 30 perc
  • 41 kalória
  • b.reni
Megosztás

Villával összetörjük a tonhalat, összekeverjük apróra vágott újhagymával és kevés finomra aprított lilahagymával.
Belereszeljük a citromhéjat, majd belecsavarjuk a levét is.
Sózzuk, borsozzuk, hozzáadunk egy kevés olívaolajat és különböző apróra vágott zöldfűszereket (pl. kaprot, snidlinget, petrezselymet).
A paradicsomok kalapját levágjuk, kiskanállal a belsejüket kivájjuk, és megtöltjük őket a tonhalsalátával.
Salátaágyon tálaljuk.


Hozzávalók
  • 10 dkg tonhal
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • csipet zöldfűszer
  • ml Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • dkg hagyma
  • db citrom
Vegye meg a hozzávalókat