Paprikás krumpli

  • 4 személyre
  • 70 perc
  • 506 kalória
Megosztás

A szalonnát felcsíkozzuk és egy lábasban ropogósra sütjük. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát amit üvegesre párolunk, majd a felkarikázott parasztkolbászt is rárakjuk, hagyjuk kicsit összesülni. Nagyon apróra vágjuk a tv paprikát, paradicsomot és ezt is hozzáadjuk majd fűszerezzük. Pici vizet adhatunk hozzá és fedő alatt forraljuk.
Közben a meghámozott burgonyák közepét kivágjuk és sós vízben megfőzzük. A kivágott darabokat felkockázzuk és mielőtt a kolbászos töltelék elkészülne belekeverjük.
A megfőtt burgonyákat tányérra helyezzük és megtöltjük.
Kovászos uborkával tökéletes :)
Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat