Paprikás Krumpli

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 540 kalória
Megosztás

A nyersanyagokat megtisztítjuk,feldaraboljuk.
Egy lábasban a zsírt felforrósítjuk,rádobjuk a kockára vágott vöröshagymát,dinszteljük,rászórjuk a felaprított fokhagymát,tovább pároljuk,megszórjuk sóval,hogy a hagyma szétfőljön,krémesebb legyen.Rászórjuk a a kockára vágott tv paprikát,a paradicsomot,együtt pároljuk,majd rátesszük a hasábokra vágott krumplit,és a karikára vágott paraszt kolbászt,és kockára felvágott zeller gumót.Elkeverjük végezetül megszórjuk pirospaprikával ,felengedjük annyi vízzel ,hogy ellepje.
Lassú tűzön főzzük ,ízesítjük sóval,csipet chilivel,két darab zeller szárral,félfövésben beleszaggatjuk a galuskát .Fedő alatt készre főzzük.Amit a következő módon készítünk el:1 db tojáshoz csipet sót adunk,kevés vizet ,3 ek liszttel közepesen lágy galuskát készítünk.(Nem dolgozzuk nagyon,mert akkor kemény lesz a galuska)


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat