Paprikás krumpli Konyhafőnök módra

  • 2 személyre
  • 60 perc
  • 904 kalória
Megosztás

Elkészítés
1. A burgonyát megpucoljuk, félbevágjuk. Kikaparjuk a belsejét és sós vízben megfőzzük.
2. Füstölt szalonnából, vöröshagymából, paprikából és paradicsomból hagymás alapot készítünk, a végén piros paprikával színesítünk, majd leturmixoljuk.
3. A lisztből és tojásokból tésztát gyúrunk, lecsipkedjük, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
4. Minden más zöldséget és húst tetszőleges formára vágunk és lepirítjuk.
5. A lepirított zöldségeket, húsokat összekeverjük a paprikás alappal.
6. Pár szem koktélparadicsomot félbevágunk és egy serpenyőben egy kanál fehérborecettel összemelegítjük, míg az ecet ereje elpárolog, de még a paradicsomok egyben vannak, ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük.
7. Tálalásnál: a húsos-zöldséges alappal betöltjük a burgonyacsónakokat. A csipetkét mellé halmozzuk és kevés szósszal, tejföllel pöttyözzük. Savanyított paradicsommal, újhagyma zöldjével díszítjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat