Paprikás krumpli jó csípősen

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 761 kalória
  • hsanyi
Megosztás

A burgonyát megpucolom, megmosom, és feldarabolom.
A vöröshagymát apróra vágom, és egy fazékban, kevés zsírral, üvegesre pirítom.
Hozzáadom a feldarabolt zöldpaprikát, a chilit, a pirospaprikát. Sózom, borsozom, és fedő alatt párolom, közben kevergetem.
Amikor már jónak találom, hozzáöntöm a burgonyát, és felöntöm vízzel, hogy épp ellepje.
Mielőtt a krumpli teljesen megpuhulna, hozzáöntöm a felvágott csípős, füstölt kolbászt és a virslit. Így főzöm készre.
Ez az étel természetesen azoknak javallott, aki szeretik és bírják is az erőset. "Epések" vigyázzanak vele!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat