Padlizsános tészta

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 687 kalória
  • iddy3
Megosztás

A padlizsánokat nem hámozzuk meg, apró kockára vágjuk. Kifőzzük a tésztát.
A szalonnát apró kockákra vágjuk, olajon megsütjük. Ha félig megpirult, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, sárgarépát és megpároljuk.
Ezután jöhet a kockára vágott padlizsán és a kockára, vagy szeletekre vágott gomba.
Fűszerezzük sóval, borssal, petrezselyemmel, majorannával.
Ha megfőtt minden, hozzáadjuk a sajtkrémet.
Megkevergetjük, majd jöhet a tejszín, és összeforraljuk.
Merhetjük a tésztára, és így tálaljuk, vagy akár jénaiba tesszük a tésztával, sajtot reszelünk rá, majd mehet a sütőbe, amíg a sajt ráolvad és megpirul.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat