Pácolt sült tarja, grillezett zöldségekkel és snidlinges majonézzel

  • 2 személyre
  • 35 perc
  • 927 kalória
Megosztás

Előkészítjük a pácot. Egy keverőedénybe belerakunk dijoni mustárt, grill fűszerkeveréket, sót, cukrot, fokhagymát, majd egy habverővel folyamatosan kevergetve étolajat csorgatunk hozzá.
Belerakjuk az összes tarjánkat és félrerakjuk pihenni.
A burgonyákat vékony cikkekre, minden más zöldséget pedig tetszőlegesen feldarabolunk. A krumplit nagyon lassú tűzön készre pirítjuk.
Az összes többi zöldséget külön-külön, tűzforró serpenyőben hirtelen megpirítjuk.
A végén mindent egy serpenyőbe rakunk. Megfűszerezzük sóval, borssal, zöldfűszerekkel, fokhagymával, majd a végén egy darab vajat dobunk hozzá, azután jól összeforgatjuk.
Körülbelül 1 óra pácolódás után a tarjákat kivesszük a pácból és készre sütjük.
Tálalásnál külön helyezzük mellé a snidlinggel bekevert majonézt és minél több friss zöldfűszerrel díszítjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat