Öreg reszelt

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 151 kalória
  • huszanke
Megosztás

A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, majd kevés olajon megdinszteljük.
A tűzről levéve, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd felengedjük vízzel.
Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel ízesítjük.
Beletesszük a megmosott és karikára vágott burgonyát, a félbe vágott zöldpaprikát, valamint a felkarikázott füstölt kolbászt.
Amíg a burgonya megfő, elkészítjük a reszelt tésztát.
Egy edénybe felütjük a két tojást, pici sózzuk, majd annyi réteslisztet adunk hozzá, hogy összegyúrást követően, ne túl kemény tésztát kapjunk.
Amikor a tésztánk összeállt, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és a korábban elkészített burgonyás-kolbászos alaphoz adjuk.
Néhány perc alatt összefőzzük, és az így kapott egytálételt melegen tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat