Nyúlleves

  • 6 személyre
  • 100 perc
  • 1021 kalória
  • Ianeska
Megosztás

A a sárgarépát, petrezselyemgyökeret meghámozzuk, kockára vágjuk.
Olajon elkezdjük pirítani, kb. 2 perc után, hozzáadjuk a húst, azt is átpirítjuk.
Félretesszük, meghintjük 1 csapott evőkanál liszttel, összerázzuk, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk.
Beleteszünk egy fél paradicsomot, egy fél TV paprikát, kis darab zellergumót és egy kis csokor petrezselyemzöldet.
Amikor a hús már szinte teljesen megfőtt, belekeverem a rizst.
Ha ez is puhára főtt, hozzáadjuk a tejfölt.
Kukoricalisztből készült házi kenyérrel, a legfinomabb!
Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat