Nyúl eleje bő fokhagymásan

  • 2 személyre
  • 60 perc
  • 453 kalória
  • hsanyi
Megosztás

A fél kiló (3 db) nyúlhúst alaposan megmosom, lecsöpögtetem, megszórom "Himalája" sóval, enyhén borsozom, jól bedörzsölöm fokhagymakrémmel, és megtűzdelem még fokhagymadarabkákkal.
15-20 percet hagyom állni, majd egy olívaolajjal kikent tepsibe rakom, és letakarom fóliával. Így párolom, amíg puha nem lesz. 180 fokon, kb. 30 perc.
Ezután leveszem a fóliát, és pirosra sütöm 200 fokon, kb. 10 perc alatt.
Nagyon egészséges, hiszen a Himalája só, az olívaolaj és fokhagyma is egészségbarát. (Már aki szereti a fokhagymát.)
Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat