Négysajtos nudli

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 890 kalória
  • facebookkukta
Megosztás

A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük. Ha megfőtt, leszűrjük és kihűtjük.
Összenyomjuk, hozzáadunk egy kevés sót, a tojást és a lisztet, majd jól összedolgozzuk.
Kilisztezett deszkán, nudlikat formázunk belőle. Ennél a résznél, a gyerekek is segíthetnek.

A vajat felhevítjük, majd megpirítjuk a fokhagymát. Hozzáadjuk a bort, majd beforraljuk.
Hozzáöntjük a tejszínt és a reszelt sajtokat, majd sózzuk, borsozzuk és a szerecsendióval fűszerezzük.
A legvégén, hozzáadjuk a petrezselymet.

A nudlit forrásban lévő vízben kifőzzük, és a szószhoz adjuk. Frissen tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat