Narancsos párolt kacsacomb

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 603 kalória
  • krisztinap
Megosztás

A combokat sózom, borsozom és lisztben megforgatom és vajban elősütöm.
Kevés barna mártással összekevert fehérbort öntök hozzá és lefedve, 2 óra alatt, puhára párolom.
Közben a barna mártásba, megszűrt narancslevet teszek és felforralom.
Tálaláskor, a combokat leöntöm a narancsos barna mártással.
Külön kisütött burgonyaropogóssal, vagy valamilyen burgonyával körítem és narancsszeletekkel díszítem.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ek liszt
  • dkg vaj  
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • kh Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • dl fehérbor  
  • db narancs
  • dl narancslé
  • db kacsacomb
  • dl mártás (barna)
Vegye meg a hozzávalókat