Narancsos csoki mousse

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 15 kalória
Megosztás

A csokit vízgőz felett olvasszuk fel, ezután mehet bele a tejszín. Hagyjuk ismét megmelegedni és keverjük bele 6 tojássárgáját. ismét melegítsük kicsit, de ne legyen túl forró, különben rántotta lesz belőle. Keverjük hozzá a 8 db habbá vert fehérjét, majd hideg poharak aljába tegyünk 1-2 ek na-rancslekvárt és utána töltsük bele a csokit. Figyeljünk, hogy több fehérjét használtunk, mint sárgá-ját! Hagyjuk megdermedni és friss naranccsal a tetején tálaljuk.


Hozzávalók
  • 200 g Finest madagaszkári csoki
  • db Finest L tojás
  • ek tejszín (30%)
  • ek Finest narancslekvár
  • db narancs  
Vegye meg a hozzávalókat