Mustáros karajszeletek burgonyapürével

  • 6 személyre
  • 70 perc
  • 1461 kalória
  • huszanke
Megosztás

A sertéskarajt egy centiméter vastagságúra szeleteljük és a felénél bevágjuk.
A húsok belsejét megkenjük mustárral, majd megszóljuk őrölt borssal és a húsok közé, egy-egy szelet szalonnát helyezünk.
A töltött húsokat egy sóval, borssal megszórt tepsibe tesszük, tetejét meghintjük sóval és ételízesítővel, kevés olajat locsolunk rá, és egy pici vízzel felengedjük. A tepsit alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben, 45-50 percig pároljuk.
Ezt követően, a húsokat megfordítjuk és tovább sütjük.
Amikor a hús elkészült, burgonyapürével tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat