Mustáros csirkeragu

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 902 kalória
  • Jean
Megosztás

A csirkemellet megtisztítom, majd csíkokra vágom.
Felteszem melegíteni a vizet, a tésztának. Közben a vöröshagymát megpucolom, felkockázom és kevés olajon, üvegesre párolom.
Ha ez megvan, mehet rá a hús, és fehéredésig pirítom.
Miután kifehéredett a hús, felöntöm vízzel, beleteszem a zúzott fokhagymát és megfűszerezem: ételízesítő, só, bors, tárkony, majoránna és bazsalikom kerül bele.
Összekeverem, majd lefedem és addig párolom, míg a hús megpuhul. Ez kb. 10-15 perc.
Ezalatt a lisztet kikeverem a mustárral és a tejföllel, az uborkát pedig apró kockákra vágom.
A húshoz hozzáadom a masszát, majd az uborkát. Elkeverem, és még 5 percig főzöm.
Ha letelt az idő, a tésztára halmozom a húst, megszórom reszelt sajttal és tálalom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat