Mustáros csirkemell sajttal, baconnel sütve

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 1025 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A burgonyát héjasan, körömkefével megmossuk, majd sós vízben, félig megfőzzük.
A csirkemelleket 8 szeletbe vágjuk, klopfolóval kicsit megütögetjük, sózzuk, borsozzuk és grill fűszert szórunk rá.
A szeleteket megkenjük mustárral és fél órára, a hűtőbe tesszük.

Elkészítés:
A mellszeleteket olajban elősütjük, majd egy jénaiba, egymás mellé tesszük őket.
Minden csirkemellszeletre, 1-1 szelet sajtot és két fél szelet bacont teszünk.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt és a bacon pirulni kezd.
A körethez, az előfőzött, héjas burgonyát cikkekre vágjuk, steak fűszerrel megszórjuk és bő olajban kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat