Mustáros csirkecomb

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 155 kalória
  • Dani
Megosztás

Forró olajban, megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát.
Hozzáadjuk a húst, 3 percig pirítjuk, és sóval, borssal, mustárral ízesítjük.
Felöntjük annyi vízzel, hogy elfedje, majd fedő alatt, puhára főzzük.
Ha a hús puha, lisztes habarással sűrítjük.
Kivesszük a húst, és alaposan leturmixoljuk.
Tejszínnel dúsítjuk, majd a mártást rászűrjük a húsra.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ek liszt
  • fej vöröshagyma  
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • 80 dkg csirkecomb  
  • dl tejszín
Vegye meg a hozzávalókat