Mustárban pácolt serpenyős tarja

  • 3 személyre
  • 255 perc
  • 408 kalória
  • Andi80
Megosztás

A tarjaszeleteket alaposan megtisztítjuk, a széleit kicsit bevagdaljuk, hogy sütéskor ne ugorjon össze.
Leitatjuk róla a vizet, majd meghintjük sóval, borssal.
Egy tálba kanalazzuk a mustárt, majd a tarjákat megforgatjuk benne.
Pár órát hagyjuk pácolódni, de még jobb, ha előző este beforgatjuk.
Egy magasabb falú serpenyőben annyi olajat forrósítunk, hogy a hússzeleteket ne lepje el.
A tarják mindkét oldalát, kb. 13-13 perc alatt, közepes lángon megsütjük.
Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
Melegen, színes vitaminsalátával kínáljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat