Mozzarellás-paradicsomos harcsafilé

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 893 kalória
  • Joe
Megosztás

A halat 4 egyforma szeletre vágjuk és kivajazott tepsibe tesszük.
Megsózzuk, megborsozzuk, egy kevés citromlevet csepegtetünk rá.
A paradicsomot karikákra vágjuk és a halszeletekre rakjuk, majd beborítjuk a sajtszeletekkel.
Előmelegített sütőben, közepes lánggal (190 ºC; légkeveréses sütőben 175 ºC), a hal vastagságától függően, 12-15 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
  • 60 dkg afrikai harcsafilé
  • dkg vaj
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • 12 szelet mozzarella  
  • 0.5 db citrom leve
  • tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • mk fehérbors
Vegye meg a hozzávalókat