Moszkauer

  • 10 személyre
  • 50 perc
  • 1078 kalória
  • Panka
Megosztás

A tejszínt egy edénybe öntjük, majd a vajjal és a cukorral felforraljuk.
Beleöntjük a diót, a kandírozott narancshéjat, a reszelt narancshéjat, és újra felforraljuk.
Levesszük a tűzről, és belekeverjük a lisztet, majd hagyjuk hűlni.
Szilikonos sütőpapírral bélelt lemezre, habzsákkal diónyi adagokat teszünk, jó távol egymástól, mert terülnek.
190 fokra előmelegített sütőben, 5 percig sütjük, míg a széle barnulni kezd. Ekkor kivesszük, hűlni hagyjuk, és ha kezd szilárdulni, kiszedegetjük őket.
A csokoládét apróra törjük, és kevés olajjal, vízgőz felett, sűrűn keverve megolvasztjuk. A sütik alját csokival vonjuk be, majd hagyjuk száradni.





Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat