Milánói makaróni ahogy Jutka késziti

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 319 kalória
Megosztás

Megmossuk a húst, majd ledaráljuk.
Összevágjuk a vöröshagymát, majd kicsit megdinszteljük.
Belerakjuk a húst, amíg kifehéredik, addig keverjük /kicsit sütjük/.
Beletesszük a kolbászt kis kockára vágva, kevés vízzet öntünk alá, beletesszük a fűszereket.
Amikor már jó a hús, akkor rakjuk bele a kockára vágott párizsit.
Ha lefőtte az összes vizet, akkor beleöntjük a sűrített paradicsomot meg a ketchupot. Így pár percig rottyogtatjuk még.
Aki kicsit édesebben szereti, pici cukrot lehet bele rakni.
Kifőzzük a tésztát, majd leszűrjük.
Jénaiba vagy tepsibe beleöntjük a tésztát és rá a húst.
Összekeverjük, reszelünk rá sajtot, és sütjük kb.15-20 percig.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat