Mézes-mustáros kacsacomb spárgával

  • 2 személyre
  • 70 perc
  • 211 kalória
  • hsanyi
Megosztás

A megmosott, megszárított kacsacombokat zsírral kikent tepsibe rakom, letakarom fóliával, és 20 percig párolom.
Ezután sózom, borsozom, megszórom a fűszerekkel, és a lereszelt fokhagymával.
Mellérakom a megtisztított, cikkekre vágott vöröshagymát, és egy kevés vizet öntök még alá.
Ismét lefedem fóliával, és még 10-15 percig párolom, majd a fólia eltávolítása után, mindkét felét pirosra átsütöm. A bőrös felét hosszabban, hogy a zsírja jól kisüljön. Közben locsolgatom a saját levével.
A mézet elkeverem a mustárral, és a tányéron tálalt kacsacombokra öntöm, Ízlés szerint, ki mennyit kíván rá, majd felhelyezem rá a megfőzött spárgákat.
Én egy kis sűrű, pogácsaformázóval alakított formájú, burgonyapürét is tálalok hozzá.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat