Mézes-mustáros hús

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 579 kalória
  • Andy
Megosztás

A hagymát lereszelem, vagy apróra vágom, majd a hozzávalókkal együtt, egy nagy tálban összekeverem.
A csirkecombokat megkenem, és összekeverem a páccal.
Legalább 1 éjszakán át, hűtőben, lefedve érlelem. A tökéletes ízhatás érdekében, én inkább 2 éjszakát javasolnék.
Közben, egyszer átfordíthatjuk.
Grillen, vagy serpenyőben sütöm.
Köretnek, párolt gyümölcs illik mellé.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • fej vöröshagyma
  • 0.5 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek Tesco Finest dijoni mustár fehérborral (hagyományos+ 5 ek. csípős)
  • ek szójaszósz
  • 2-3 db babérlevél
  • 12 ek méz
  • kg csirkecomb  
  • ek worchester szósz
Vegye meg a hozzávalókat