Mézes-mustáros-chilis sertésborda

  • 4 személyre
  • 25 perc
  • 432 kalória
  • Joe
Megosztás

A chilit apróra vágjuk, a mézet elkeverjük a mustárral, a zöldségeket vékony csíkokra vágjuk.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk durvára őrölt borssal, apróra vágott chilivel és megkenjük a mézes mustáros páccal.
A húst, 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
A csíkokra vágott zöldségeket egy serpenyőben, kevés olajon, hirtelen, nagy lángon átpirítjuk, grillfűszerrel megszórjuk, majd félretesszük.
A hússzeleteket pár csepp olajon, vagy grillen átsütjük és a sült zöldségekkel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat