Mézes-mustáros-chilis csirkecomb, sült hagymával

  • 4 személyre
  • 150 perc
  • 1519 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A vöröshagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk.
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk.
A chilit apróra vágjuk.
Ha nagyok a combok, 2-3 helyen csontig bevágjuk. Jobban átjárja a páclé és hamarabb megsül.
Az olajat elkeverjük a fűszerekkel, mézzel, mustárral, átnyomott fokhagymával és a chilivel.
A combokra öntjük a fűszeres olajat és legalább egy órára, a hűtőbe tesszük. Még jobb, ha a pácolást előző nap végezzük.

Elkészítés:
A combokat tepsibe tesszük, ráöntjük a páclevet és egy deci vizet.
A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben, kb. 1 órát sütjük (amíg a hús megpuhul).
Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.
A vöröshagymát karikákra szedjük, lisztezzük és bő, forró olajban, kisebb adagokban kisütjük.
A combokat, a sült hagymával és tetszőleges körettel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat