Mézes kacsacomb

  • 2 személyre
  • 150 perc
  • 264 kalória
  • Dius
Megosztás

A combokat megtisztítom, sózom, borsozom (ízlés szerinti mennyiséggel), majd bekenem mézzel. Ízlés szerint, ki mennyire szereti édesen.
Kevés olajat öntök a tepsi aljára, majd rárakom a combokat.
Az 1 dl vizet kikeverem egy kis mézzel és ezt is a tepsibe öntöm.
A cikkekre vágott burgonyát melléteszem, sózom picit, de el is hagyható, mert átveszi az édes, mézes ízt.
Letakarom fóliával és mérsékelt tűzön sütöm, 1-1,5 órát, kinek mennyire jó a sütője.
Leveszem a fóliát és még egy picit hagyom, hogy piruljon. Lehet közben locsolgatni is.
Jó étvágyat!


Hozzávalók
  • 1.5 dl méz
  • dl víz
  • 0.5 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • db kacsacomb
  • tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • tk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat