Mézes kacsacomb

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 740 kalória
  • demonn
Megosztás

A kacsacombokat megmossuk, jól megtisztítjuk az esetleges tollmaradványoktól. Besózzuk, majd a megtisztított, de egészben hagyott vöröshagymával, kevés sóval, szemes borssal és majoránnával fűszerezve, kevés vizet aláöntve, takaréklángon, fedő alatt puhára pároljuk.
Ezután a kacsacombokat áttesszük egy tepsibe, megkenegetjük egy kis pecsenyezsírral elkevert mézzel és forró sütőben, pirosra sütjük.
A ropogósra sült kacsacomb mellé párolt szőlőt, köretként tálaljuk.


Hozzávalók
  • db kacsacomb
  • db hagyma
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet majoranna
  • dl méz
  • kg fehér szőlő
  • 10 dkg vaj (a szőlő alá)
Vegye meg a hozzávalókat