Mézes-fokhagymás csirkeszárny

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 184 kalória
  • Bernadett
Megosztás

A csirkeszárnyakat sózd, borsozd és helyezd el egy tepsiben. Készíts mártást mézből, zúzott fokhagymából, pici szójaszószból, ketchupból és barna szezámolajból. Ezzel kend meg a húst, majd a tepsit tedd a sütőbe. (Amíg a csirke sül, néhányszor még átkenheted a mártás maradékával.) A sütés vége előtt, szórd meg a szárnyakat szezámmaggal is.


Hozzávalók
  • kg csirkeszárny
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek méz
  • ek áttört fokhagyma
  • ek szójaszósz
  • ek ketchup  
  • ek szezámolaj
Vegye meg a hozzávalókat