Mézes-chilis csirkecomb

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 342 kalória
  • Joe
Megosztás

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk. Ha nagyok a combok, 2-3 helyen csontig bevágjuk. Jobban átjárja a páclé és hamarabb megsül.
Az olajat elkeverjük a fűszerekkel, mézzel, citromlével, átnyomott fokhagymával.
A combokra öntjük a fűszeres olajat, és legalább egy órára, a hűtőbe tesszük. Még jobb, ha a pácolást előző nap végezzük.
A combokat tepsibe tesszük, ráöntjük a páclevet és 1 deci vizet.
A tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben, kb. egy órát sütjük (amíg a hús megpuhul).
Levesszük a fóliát, és a combokat szép pirosra sütjük.
Köretnek, zöldséges rizst és sült zöldséget tettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat