Mexikói sertéstokány

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 852 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés: A húst, szalonnát, paprikákat, újhagymát csíkokra vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk.

Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymát. Hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát és a húst. Sózzuk, ízesítjük a fűszerekkel. Lepirítjuk, majd kevés vizet aláöntve, puhára pároljuk. Amikor a hús puhulni kezd, hozzáadjuk a vörös babot, paprikákat, újhagymát, kukoricát. Rátesszük a paradicsompürét, átpirítjuk és levesszük a tűzről. Ne főzzük túl puhára. Akkor jó, ha a paprika kicsit roppanós marad.
Párolt rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat