Méteres kalács

  • 10 személyre
  • 70 perc
  • 939 kalória
  • Panka
Megosztás

Készítünk az alapanyagokból egy 4 tojásos piskótát.
Két részre osztjuk a krémet. Az egyik sárga a másik kakaós piskóta.
Két őzgerinc formában, külön-külön megsütjük őket.
Ha kihűltek, felvágjuk őket, vékony szeletekre.
A pudingot megfőzzük.
A margarint kikeverjük habosra a porcukorral, majd a két krémet összekeverjük.
A felszeletelt piskótákat megtöltjük a krémmel, és csokival bevonjuk.


Hozzávalók
  • dkg liszt
  • dkg cukor
  • db Tesco Finest friss tojás
  • csomag sütőpor
  • ek víz (+ 1 ek.)
  • 20 dkg margarin
  • 10 dkg porcukor
  • csomag pudingpor
  • ek kakaópor
  • tábla csokoládé
Vegye meg a hozzávalókat