Maxi burger kék sajttal, baconnel, Kentucky bourbonos páccal

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 1621 kalória
Megosztás

Kézzel formázva készítsük elő a burgert. Csináljunk egy horpadást a közepére, hogy megelőzzük az összezsugorodását a grillezés közben.
Tegyünk kis olajat a burger húsra, és grillezzük mindkét oldalát 5 percig.
Miután megforgattuk, dörzsöljük be a Kentucky bourbonos páccal. Tegyünk egy szelet kéksajtot a húsra, és hagyjuk megolvadni.
Grillezzük a bacon szeleteket alufólián (hogy meg ne égjen) 3 percig. Ha elkészült, tegyük a húshoz.
Grillezzük a burger zsemlét, adjunk hozzá majonézt, hagymakarikát, salátát, bacont, majd tálaljuk.


Hozzávalók
  • 350 g vagdalthús
  • db hamburger zsemle
  • 100 g kéksajt
  • szelet bacon  
  • db fehér hagyma
  • db salátalevél
  • ek majonéz
  • ek olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat