Mascarponés répatorta

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 1617 kalória
  • facebookkukta
Megosztás

A diót durvára daráljuk, a répát pedig kis lyukú reszelőn lereszeljük.
A lisztet elkeverjük a sütőporral, hozzáadjuk a répát, az olajat, a diót, a cukrozott narancshéj felét.
Ha elkevertük, mehet hozzá a cukor, a tojás és a kókuszreszelék is. A sorrend nem fontos, a lényeg, hogy jól elkeverjük a hozzávalókat.
Ha megvagyunk, beolajozott tortaformába tesszük, majd 180 fokos sütőben, 40-45 perc alatt megsütjük.

A mascarponét kikeverjük a citrom és a narancs levével, majd hozzáadjuk a porcukrot.

A kihűlt tortalapot kettévágjuk, majd megtöltjük a krém felével, a másik felét pedig a tetejére kanalazzuk, és ráhalmozzuk a maradék cukrozott narancshéjat.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat