Marhasteak gombával

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 190 kalória
  • terdik.katalin@gmail.com
Megosztás

A bélszínt hártyázzuk le, majd mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
Kenjük be mustárral és olívaolajjal, majd tegyük egy éjszakára hűtőbe.
Fontos, hogy sütés előtt legalább fél órával vegyük ki a hűtőből.
Ez idő alatt, a hagymát tisztítsuk meg, és vágjuk apróra.
A steaket szárazon felhevített serpenyőben kezdjük el sütni, amíg megfelelő kérge nem lesz a húsnak.
Ezután további 4-4 percig süssük oldalanként, és tegyük félre.
A gombát cikkere vágjuk, és kevés olajon, a zöldfűszerekkel összepirítjuk.
Tálaláskor, a gombára tálaljuk a steaket.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat