Marhapörkölt tarhonyával

  • 4 személyre
  • 150 perc
  • 950 kalória
  • Joe
Megosztás

A húst megmossuk, kockákra vágjuk.
A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk.
A tarhonyát az olajon, aranybarnára pirítjuk, majd tarhonyától függően, két-két és félszeres forró, sós vízzel felöntjük, és fedővel lefedve készre pároljuk.
A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, köményt, paprikákat és paradicsomot, majd pár percig, együtt pároljuk.
Rátesszük a húst, sózzuk és addig pároljuk, míg a saját levét kezdi elfőni.
Megszórjuk a pirospaprikával és mindig csak pici vizet aláöntve, készre pároljuk.
Nem baj, ha többször zsírjára pirul.
Tálalás előtt, a tarhonyát villával átkeverjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat