Marhapörkölt bográcsban

  • 4 személyre
  • 100 perc
  • 467 kalória
  • Nyámika
Megosztás

Kevés zsiradékban megfonnyasztjuk az apróra összevágott hagymát és beletesszük a kockára vágott húst.
Megsózzuk és saját levében pörköljük.
Mikor zsírjára sült, megpaprikázzuk és kevés vízzel felöntjük.
Gyakran megkeverjük és időnként vízzel felöntve, tovább főzzük.
Amikor a hús puhulni kezd, tegyük bele a cikkekre vágott zöldpaprikát is.


Hozzávalók
  • 60 dkg marhahús  
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • fej vöröshagyma
  • csepp fokhagymakrém
  • ek pirospaprika
  • db zöldpaprika
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
Vegye meg a hozzávalókat