Málnás limonádé

  • 4 személyre
  • 20 perc
  • 215 kalória
  • Tímea
Megosztás

A málnát a cukorral, a felkockázott citromhússal és a vízzel, kevergetve felforraljuk.
Félretesszük hűlni.
Finom lyukú szűrön átszűrjük (egy kanál hátuljának a segítségével, hogy csak a magok maradjanak a szűrőben).
Poharakba öntünk a málnás cukorszirupból, majd kockára vágott citromot is dobunk a pohárba.
Ízlés szerint felöntjük szénsavas-, vagy mentes vízzel, jégkockákat teszünk bele és már szürcsölhetjük is a frissítő italt.


Hozzávalók
  • 30 dkg málna
  • 15 dkg nádcukor
  • db citrom
  • l szódavíz
  • marék jégkocka
Vegye meg a hozzávalókat