Majoránnás tokány

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 797 kalória
  • HornyákAndi
Megosztás

Előkészítés:
A húst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük és vékony csíkokra vágjuk.
A hagymát megtisztítjuk és finomra összevágjuk.

Elkészítés:
Az olajat lábasban felforrósítjuk, hozzáadjuk a hagymát, majd megpirítjuk.
Ezután hozzáadjuk a húst, megsózzuk, csipet borssal és majoránnával, bőven megszórjuk.
Kevés vizet öntünk alá, összekeverjük és lefedve, puhára pároljuk. Hozzáadjuk a kelkáposztát és puhára főzzük.
A tejfölben csomómentesre elkeverjük a lisztet és a húshoz öntjük, amikor az már megpuhult. Összekeverjük és felforraljuk.
Párolt rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat