Majonézes tésztasaláta, rántott tőkehallal

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 2363 kalória
Megosztás

A tésztát sós, forró vízban főzzük meg, szűrjük le és hideg vízben hűtsük le. Ehhez keverjük hozzá a salátákat, sót, borsot, majonézt, tejfölt, darabolt koktélparadicsomot és a frissen aprított snidlinget. Alaposan keverjük össze és hagyjuk pihenni. Közben hideg vízben vagy (ha időnk engedi) szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni a halat és töröljük szárazra. Sózzuk és klasszikus módon panírozzuk be, majd forró olajban süssük ki. Azért panko morzsában panírozom ,mert sokkal ro-pogósabb lesz a bundája, de sima zsemlemorzsát is lehet használni. Friss citrommal és olívával tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat