Magyaros krumplileves

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 638 kalória
  • zsbagi08
Megosztás

A burgonyát meghámozzuk, a zöldségféléket megtisztítjuk, a kolbászt 4-5 cm vastagságra vágjuk.
A hagymát felkockázzuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott zöldséget és sárgarépát.
Utána hozzáadjuk a vágott kolbászt, majd meghintjük pirospaprikával, és felöntjük vízzel.

Beletesszük a felkockázott burgonyát, az egész zellert, ízesítjük sóval, borssal, babérlevéllel, köménymaggal.
Beletesszük a zúzott fokhagymát, majd együtt főzzük lassú, kis lángon, kb.1 órát.

Miután a burgonya és a zöldségek megfőttek, tálaljuk tejföllel, vagy anélkül.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat