Magyaros csirkecomb

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 121 kalória
  • attyla999
Megosztás

A csirkecombokat kicsontozzuk és a bőrét lehúzzuk.
Forró serpenyőben, kevés olajon megsütjük.
Közben, a hagymát megfuttatjuk és meghintjük pirospaprikával.
Rászórjuk a felaprított paprikát és paradicsomot is.
Fűszerezzük, majd fedő alatt rotyogtatjuk, 10 percig.
Belerakjuk az elősütött csirkecombokat is, majd készre főzzük, 25-30 perc alatt.


Hozzávalók
  • kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • db csirkecomb  
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 50 dkg paprika
  • 30 dkg Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • ek pirospaprika
  • kk cukor
  • gerezd áttört fokhagyma
Vegye meg a hozzávalókat