Magyaros babgulyás házi csipetkével

  • 8 személyre
  • 80 perc
  • 471 kalória
  • huszanke
Megosztás

A vöröshagymát apróra vágjuk, majd a füstölt szalonna zsírján lepirítjuk.
A tűzről levéve, megszórjuk őrölt csemege paprikával, majd hozzáadjuk a kockákra vágott sertéshúst és átforgatjuk.
Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk delikáttal, majd felengedjük vízzel.
Beletesszük az erős paprikát, a zöldpaprikát, a sárgarépát, a petrezselymet, a babot és addig főzzük, amíg a hús és a bab megpuhul.
Ekkor a tojásból, sóból és réteslisztből elkészítjük a csipetkét, amit a levesbe teszünk és néhány perc alatt, a levesben puhára főzzünk.



Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat