Madársaláta

  • 4 személyre
  • 15 perc
  • 2265 kalória
  • tünde
Megosztás

A madársalátát megmossuk majd salátacentrifugába tesszük és megpörgetjük. A száraz madarsaláta leveleket elosztjuk a salátástányérokra.
A koktélparadicsomokat megmossuk, szárítjuk, majd a salátára helyezzük. A mozzarellagolyóról a levet papírtörlőn leitatjuk, majd elosztjuk a salátára.
Az ecetet elkeverjük a sóval, cukorral. A végén pedig hozzáadjuk az olajat és krémesre keverjük.
Tálalás előtt a dresszinget a salátára permetezzük.


Hozzávalók
  • 0.5 tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 0.5 tk cukor
  • 2-3 ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • 20 db mozzarella (golyó, kicsi)  
  • ek ecet
  • 150 g Tesco Finest Sunstream koktélparadicsom
  • 200 g saláta (madár)
Vegye meg a hozzávalókat