Limeos- korianderes karalábé krémleves, almával

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 105 kalória
Megosztás

A póréhagymát kevés kószusz zsíron pirítsuk meg és ezután jöhet hozzá a pucolt, darabolt kara-lábé. Öntsük fel tejszínnel és vízzel, majd főzzük készre. Miután megpuhult, turmixoljuk le és sóval, borssal ízesítsük be. Tálalásnál még egy kevés lime héjjal és lével frissítsük be, szórjuk meg friss korianderrel és szeletelt hideg zöldalmával tálaljuk.


Hozzávalók
  • db lime
  • db karalábé  
  • db póréhagyma
  • ek kókusz zsír
  • dl zsírszegény tejszín
  • dl víz
  • ek koriander
  • db zöldalma
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
Vegye meg a hozzávalókat